Festlokaler i Göteborg

Berg 211
Berg 211 är en av Göteborgs absolut mest spännande och fräckaste eventlokaler. Bergrummet består av två långa parallella välvda salar med korsande stora gångar emellan. Lokalen sprängdes ut under andra världskriget och byggdes för att användas som personskyddsrum till befolkningen i Gamlestan.

En unik lokal som ger gästerna en känsla av mystik och väcker nyfikenhet, framförallt med sin nedtonade entré som inte visar vad som döljer sig innanför.

Upp till 220 sittande personer och 350 i mingel.

La Cuvée
Välkommen till en av Göteborgs mysigaste festlokaler. En lokal som är byggd i gammal genuin stil med murade valv, mycket synligt tegel och många vackra detaljer som skapar en härlig atmosfär.

La Cuvée ligger i en modern fastighet i östra Göteborg och har mycket bra kommunala förbindelser till centrala Göteborg.

Upp till 120 sittande personer.

 

I bilderna som visas stod Nordic Family för upplägget www.nordicfamily.se

Stora Holms Säteri & Studio Stora Holm
I en genuin och naturlig miljö en mil utanför Göteborg finner du en plats med både charm och bekvämligheter. Två lokaler, säteriet samt studion är byggnader med gamla anor och samtidigt en modern känsla i en storslagen miljö. En miljö som andas lantlighet, med vackra trädgårdar både på sommaren som på vintern.

Tar upp till 130 personer i sittning.

Kronhuset

Kronhuset har en unik historia att berätta, såsom Göteborgs äldsta profana byggnad  färdigställd 1654. Bara några medeltidskyrkor är äldre.  Det är byggt i stram holländsk stil med frontoner och höga spetsiga gavlar. Genom en unik hängkonstruktion kunde salen i bottenvåningen byggas utan pelare.

 

När Kronhuset började byggas 1642 för att användas som förråd av krigsmaterial var det bara tjugoett år efter det att staden grundats av Gustav II Adolf. Kronhuset är omgärdat av Kronhusbodarna som byggdes i mitten av 1700-talet för Artilleriets pistolsmeder, svarvare och sadelmakare, och för att husera material och vagnar. Lokalen är belägen mitt i stan strax intill Gustaf Adolfs Torg

Lokalen rymmer 300 personer sittandes samtidigt.

Göteborg filmstudios I de unika lokalerna på Göteborg filmstudios får du som gäst känna på känslan av att vara med i en filminspelning. De används idag till både filminspelning och reklaminspelning, men också som lokal för olika event. De har tre lokaler i olika storlekar; 250, 350 och 900 kvm. Den minsta studion är den som är mest unik, då golv och vägg har en kurva som ger ett intryck av oändlighet. Lokalerna ligger ute på Lindholmen. Tar upp till 700 personer i den största lokalen med långbordsdukning. Mingel upp till 1500 personer.  

Lilla Götafors, Kvarnbyn

Lilla Götafors har funnits sedan 1870 och ligger vid forsen ca 6 kilometer från centrala Göteborg och endast några minuters promenad från Mölndals centrum. Miljön är helt unik i detta pittoreska område och det är lätt att få/skapa en personlig känsla på sitt arrangemang.

Lokalen i Lilla Götafors är bohemisk och mysig, inne i lokalen bygger inredningen vidare på äldre tider med en mix av olika stolar och bord i äldre stil.

Max 140 personer vid långbordsdukning.
Biosittning 150 personer
Bordssittning 140 personer

Villa Överås

Överås är mer än en vacker italieninspirerad villa vid kanten av Överåsberget och mer än en unik miljö från 1860-talet. Överås är mycket mer!

Överås är idag en generös mötesplats för människor och idéer. Det är högt i tak inte bara i den vackra entréhallen, piazzan, utan också i spännande och utvecklande samtal, som vidgar vyerna och höjer blicken

Lokalerna som finns att tillgå i Villa Överås är stora salongen 76 personer, Festvalvet 70 personer och Munkvalvet 50 personer

Riverspot

Med en yta på 3600m2 fördelad över två paviljonger och terrass är möjligheterna oändliga. Från att använda hela anläggningen fullutrustad till en del av den ena paviljongen – och allt däremellan. Flexibiliteten gör Riverspot användbar på många olika sätt, från produktlanseringar och mässor till seminarium och middagar. Paviljongerna är utrustade med kyl och värmesystem vilket gör att de kan användas året runt. Inte att förglömma den vackra utsikten mitt operan.

Hela anläggningen 3000 personer
Parkettsittning 750/tält
Stående bord 800/tält
Rektangulära bord 720/tält
Runda bord 520/tält

Drottning Kristinas Jaktslott

Lokalen är ett korsvirkeshus som byggdes 1670 i kvarteret 61, på berget Otterhällan. En liten och mysig lokal som ligger i centrala Göteborg.

Lokalen är mycket passande för mindre middagar och sammankomster som vinprovningar m.m. Då alla former av dans är förbjudet, samt musik endast får spelas under ordnade former och på låg volym.

Lokalen rymmer ca 40 personer sittandes samtidigt.

Sockerbruket

Sockerbruket är vackra gamla lokaler som ligger mitt i det spirande kulturreservatet klippan i Majorna. Precis vid älven ligger lokalen i ståtliga tegelbyggnader. Lokalen är ljus och hög i tak med stora fönster.

Lokalen rymmer ca 100 personer sittandes samtidigt.

0707 37 00 82

Skarpetegsvägen 9B, 423 54 Torslanda

Little Village

igig